Aanmelding succesvol ontvangen!

De eerste stap naar een leven zonder vliegangst is gezet! Ons secretariaat neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om de afspraak definitief in de agenda te zetten. Lees hieronder ervaringen van helden die jou voorgingen

raisa vloog voor werk naar new york
Afgelopen week ben ik op en neer gevlogen naar New York voor een werkopdracht, nadat ik kort ervoor een vliegangst training had gevolgd bij Angsthelden. Beide vluchten gingen erg goed, en ik merk een wereld van verschil qua angst. Ik heb actief kunnen werken met de tools die ik heb meegekregen, en zo voelde het dan ook echt: alsof ik aan het ‘werk’ was om langzaam afstand te doen van mijn angst, of er tenminste beter mee om te gaan. Al met al gaf alles me enorm veel rust, heb ik me het overgrote gedeelte van de vluchten veilig en relaxed gevoelt, en als er wel wat spanning ontstond kon ik mezelf snel weer rustig krijgen. Dit had ik echt veel eerder moeten doen 😉 - Ik ben Angsthelden heel erg dankbaar voor de hulp. Met vertrouwen kijk ik uit naar mijn volgende vlucht.
Marianne vloog meerdere vluchten in Brazilië
Ik heb bij Angsthelden een training gevolgd voor mijn hevige vliegangst en ik kan dit iedereen aanraden! Angsthelden helpen je stap voor stap en neemt je mee in het proces, ik voelde me erg gesteund en heel erg bij op mijn gemak. De voorbereidende training is praktisch ingericht, waarbij je je angst leert begrijpen en leert hoe je de controle terug kunt krijgen. Een hevige angst is niet zomaar verdwenen, maar met controle kun je die wel aangaan en uiteindelijk uitvagen.
Corrine vloog met haar gezin naar griekenland
Samen met Angsthelden de uitdaging aangegaan om mijn vliegangst te overwinnen. De kalme en rustige begeleiding tijden de EMDR sessie en de vlucht hebben bijgedragen dat ik op een ontspannen manier kan reizen. Doordat we een plan van aanpak hebben samengesteld kon ik dit toepassen tijdens mijn vlucht naar Griekenland. Ik raad iedereen aan om deze cursus te volgen om op een relaxte manier te gaan reizen. Angsthelden nogmaals hartelijk dank!
Laura genoot van tigaki beach in kos
Ontzettend goed geholpen door Angsthelden! De training helpt al om angst te begrijpen en ik heb de EMDR met een VR bril als heel prettig ervaren. Een echte vlucht maken samen met Niels helpt om het geleerde in de praktijk te brengen. Niels is geduldig en begeleidt op een hele fijne manier. Ik raad het zeker aan als je met vliegangst kampt!
Katelijne ging met haar gezin naar Griekenland
De persoonlijke benadering van Niels wekte vanaf het begin af aan vertrouwen. Bij de intake was het nog wat onwennig, omdat ik niet goed wist wat me te wachten stond, maar gelukkig werd dit gauw duidelijk. De dag van het vliegen was natuurlijk erg spannend, maar uiteindelijk ook heel gezellig. Het is voor mij een hele belangrijke stap geweest om het vliegtuig weer in te stappen. Niels heeft me hier heel goed bij geholpen.
Renate dronk sangria op mallorca
De vlucht naar Brussel verliep erg goed ondanks het slechte weer en turbulentie. Vanaf minuut 1 was er een klik, leuke gesprekken en goede begeleiding. Ik kan het iedereen aanraden.
Wim ging weer op vakantie met zijn vrouw
De training die gegeven is in Elst, was voor mij een goede voorbereiding , voor de vlucht Amsterdam- Brussel wat voor mij een goede test was. Mijn ervaring was:dat ik toch even last kreeg van claustrofobie, maar dat goed kon handelen.
abel durfde op schoolreis naar portugal
Ik heb op 5 juli 2019 de turbotraining met Niels gevolgd tegen mijn vliegangst. Met mijn vliegangst stoeide ik al een aantal jaren want ik merkte echt dat het me beperkte in de breedste zin van het woord. Ik ben afgelopen zomervakantie hard bezig geweest met het zoeken van verscheidende psychologen die me van mijn angststoornis konden af helpen. Helaas waren deze sessies allemaal een beetje buiten mijn budget. Na hard zoeken stuitte ik op de turbotraining van angsthelden. Deze training leek een goede uitkomst te zijn; betaalbaar en geen sessies verspreid over meerdere maanden.
Annemieke ging naar wenen voor familiebezoek
Ik vlieg een paar keer per jaar naar Wenen voor familiebezoek. Omdat ik het vliegen altijd weer als stressvol en ook beangstigend ervoer, besloot ik daar iets aan te doen. Ik zag de website van “Angsthelden” en heb de Turbotraining gedaan. Deze 1 op 1 training van 3 uur heeft mij een aantal handvatten gegeven om een vliegreis goed te doorstaan. En zo vloog ik weer naar Wenen en dat ging een stuk relaxter dan de vorige keren. Echt een aanrader deze Turbotraining!
emy durfde weer op vakantie
Vliegangst turbotraining gevolgd bij Niels. Een ervaringsdeskundige die begrijpt wat je bedoelt en hoe je je voelt. Resultaat: Van het vliegtuig uitstappen en dus geen vakantie, naar een rustige retourvlucht met behulp van het gemaakte noodplan! Zeer tevreden!
Shanaya lag lekker te zonnen op Mambo beach
Niels heeft mijn kind goed geholpen om met haar vliegangst om te gaan. Goede methode, hij neemt de tijd en is professioneel. Fijn dat we ook snel terecht konden. Bedankt Niels!
Previous slide
Next slide

HOE GAAN WIJ TE WERK?

opstijgangst-vliegtuig