Partner worden?

Help mee Nederland een stukje minder angstig te maken

Bij Angsthelden willen we de hulp bij angst en paniek naar een hoger niveau tillen. Doordat we verschillende aanpakken hebben kunnen we altijd aansluiten bij wat een cliënt nodig heeft. Zo hebben we onder andere een app ontwikkeld voor een Virtual Reality bril waarmee je toegang krijgt tot een grote verzameling angst filmpjes. Zo kunnen we met levensechte spannende situaties oefenen vanuit de veilige praktijkruimte. Om de angstbeleving nog reëler te maken, kun je met een druk op de knop een geluid van de hartslag en ademhaling toevoegen. Als de lading hoog is kun je met een ingebouwde EMDR techniek en een revolutionaire nieuwe techniek de lading snel verlagen. De resultaten die we hier mee boeken zijn verbluffend goed. We willen het liefst zoveel mogelijk mensen helpen maar we kunnen dit niet alleen. Als jij een goede therapeut bent en een drive hebt om mensen van hun angst af te helpen met de nieuwste technieken, willen wij graag met jou samenwerken.

Hoe werkt dit voor jou? Als je belangstelling hebt nodigen wij je uit, samen met andere geïnteresseerde therapeuten voor een bijeenkomst. We leggen dan uit hoe onze app werkt. Als je besluit om partner te worden krijg je van ons een code om in te loggen in onze app waarmee je toegang krijgt tot de bibliotheek met angstvideo’s. Via een link die wij je geven kun je een geschikte Virtual Reality bril aanschaffen en een dag later kun je al aan de slag. Na het tekenen van de overeenkomst krijg je een korte training in onze angst aanpakken. Waarbij je ook gebruik mag maken van onze begeleidende documenten.

Op dit moment krijgen we vanuit heel Nederland cliënten, maar het is voor de cliënt natuurlijk prettiger als ze naar een therapeut in de buurt kunnen. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid om extra cliënten doorgestuurd te krijgen. Voor het adverteren in jouw regio vragen we een klein bijdrage per cliënt.

Gaan we samen voor de goede zaak? Meld je aan via info@angsthelden.com of bel ons op 06-15510015

Voor de beste kwaliteit van Virtual Reality hard- en software, installatie en supportservices werkt Angsthelden samen met partner VR Expert. Neem gerust eens een kijkje op http://www.vr-expert.nl voor meer informatie.

Neem contact op

Voor al je vragen, boekingen en opmerkingen kan je contact opnemen met Niels Polak.

Niels Polak
Niels Polak - Oprichter en Ervaringsdeskundige
+31 6 15 51 00 15
info@angsthelden.com
© Angsthelden | Onderdeel van VRIDZ | Ontwerp door Weijland.IT | Alle rechten voorbehouden | Powered by Gatsby.JS | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring